Najaarsdag Internationaal Lied Festival Zeist (geannuleerd)

Maarten Koningsberger & The Atlantic Trio

Het Internationaal Lied Festival Zeist heeft helaas moeten besluiten de Najaarsdag af te gelasten in verband met de nieuwe maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Eerder dit jaar moest het Internationaal Lied Festival Zeist het festival afgelasten. Ook de Dag van het Lied, die onderdeel was van het festival, vond geen doorgang. Maar het tij is gekeerd en het festival organiseert op vrijdag 30 oktober a.s. een Najaarsdag.

Overdag geniet u van recitals door jong, aanstormend talent en ’s avonds van een optreden met de onvolprezen bariton Maarten Koningsberger en The Atlantic Trio. Bijzonder aan het programma Old Songs Re-Sung is dat zij naast de Scottish en Irish Folksongs van Beethoven ook nieuwe arrangementen brengen in een zetting voor zang en pianotrio. Na Beethoven is er immers niet zo veel repertoire meer geschreven voor deze bezetting. In dit recital wordt de draad weer opgepakt met arrangementen die Bas Verheijden schreef van liederen van Ravel en Butterworth.

Kijk voor meer informatie over dit concert op www.ilfz.nl