Met korting naar het IVC

IVC Campagnebeeld 2022

Ontmoet de sterren van morgen!

Tijdens de 55e International Vocal Competition Opera I Oratorium krijgen zeventig jonge vocalisten de kans om hun talenten te delen met publiek en professionals. U ziet ze van 24 juni tot en met 2 juli in ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven, en over een aantal jaren schitteren ze in de theaters en concertzalen van Amsterdam, Parijs, New York en Milaan. Beleef het mee en maak gebruik van deze aanbieding!

Via audities in Nederland, Monaco, Polen én YouTube hebben jonge vocalisten zich geplaatst voor het concours dat plaatsvindt van 24 juni tot en met 2 juli in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. De eerste ronden en halve finales vinden plaats in de Verkadefabriek. Daar kunt u ook genieten van openbare masterclasses van de vooraanstaande ‘masters’ Vesselina Kasarova, Charlotte Margiono en John Fulljames. Op 1 juli treden sopraan Eva-Maria Westbroek en tenor Leonardo Capalbo op in de Verkadefabriek. Zij worden begeleid door Ed Spanjaard (piano) en strijkkwartet philharmonie zuidnederland, bestaande uit Adelina Hasani (viool), Machiel Swillens (viool), Evelien de Vries (altviool) en Paul Uyterlinde (cello).

Met korting naar de finale!
De finale wordt gehouden op zaterdag 2 juli om 19:00 uur in Muziekgebouw Eindhoven. De finalisten worden dan begeleid door philharmonie zuidnederland onder leiding van dirigent Hartmut Haenchen. Het wordt een spannende avond! Na afloop van de finale worden de prijzen uitgereikt waaronder de hoofdprijs – de Grand Prix – die bestaat uit een speciale onderscheiding en € 15.000 voor de winnaar. Het publiek bepaalt wie de publieksprijs wint! Reserveer nu uw kortingskaart en ontmoet de sterren van morgen. Door tijdens het reserveringsproces de actiecode 55IVC-Vrienden5 in te voeren, ontvangt u € 5 korting op een kaart voor de finale. Voer de code in vóór u uw stoelkeuze maakt. Dan ziet u vanzelf de kortingsprijs verschijnen. Een mooi concert gewenst!