archief

Dag van het Lied

Op zaterdag 14 mei vindt de jaarlijkse Dag van het Lied plaats in Zeist. Kaarten zijn verkrijgbaar via het Internationaal Lied Festival Zeist.

Lees verder »

Heidag

Aansluitend op de ALV vindt een heidag plaats, eveneens in het Akoesticum te Ede. Deelnemers wisselen die middag ideeën uit over de toekomst van de Vrienden van het Lied.

Lees verder »

Leve het lied!

Zaterdag 19 maart 2022 viert de vereniging haar 60-jarig bestaan en ’s avonds vieren het Internationaal Lied Festival Zeist en de Schubert Stichting de 75e verjaardag van de wereldberoemde zanger Robert Holl.

Lees verder »

Nieuwe programma’s

Ook al vonden er amper concerten plaats, onze solisten hebben niet stil gezeten: vijf sopranen hebben met hun pianisten nieuwe programma’s gemaakt. Hier vindt ze u allemaal. 

Lees verder »
VvhL Rotterdam 28 november 2021: Vincent Kusters & Charlie Bo Meijering / foto: (c) Mel Boas

Terugblik 28 november

Vincent Kusters en Charlie Bo Meijering brachten een verpletterende vertolking van Die schöne Müllerin. Het applaus na het recital was oorverdovend: zó hebben we het nog nooit gehoord.

Lees verder »
VvhL Rotterdam 21 november 2021: Ellen Valkenburg & Maurice Lammerts van Bueren

Terugblik 21 november

De sfeervolle Salon dell ‘Arte van Jos Exler in Rotterdam was het decor voor een optreden van sopraan Ellen Valkenburg en pianist Maurice Lammerts van Bueren. Het werd puur genieten!

Lees verder »
VvhL: Harriet Burns en Ian Tindale op 13 november 2021 in Utrecht

Terugblik 13 november

Het recital dat sopraan Harriet Burns en Ian Tindale gaven in Utrecht was op meerdere manieren bijzonder en ‘een geweldige opsteker voor ons allemaal’, schrijven Roos van der Burg en Ferry van Elven.

Lees verder »
Leo Samama_Foto: (c) Mel Boas

Terugblik Dag van het Lied

Op zaterdag 23 oktober vond in Zeist de Dag van het Lied plaats als onderdeel van het Internationaal Lied Festival Zeist: drie recitals door solisten van de Vrienden van het Lied, een workshop en een lezing.

Lees verder »
X