Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Lies Braakman

Lies Braakman (1990) studeerde piano aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen in de Jong Talentklas en in de vooropleiding bij Paul Komen. Ze rondde in 2013 haar bachelorstudie af bij Nata Tsvereli.

Met beurzen van het VSBfonds en Prins Bernhard Cultuurfonds vervolgde ze haar studie bij Paul Roberts aan de Guildhall School of Music & Drama, waar ze in juli 2015 haar Masteropleiding als uitvoerend musicus afrondde. Lies Braakman volgde masterclasses bij Rian de Waal, specifiek ook voor kamermuziek, evenals bij Théodore Parachivesco, Vebjørn Anvik, Eelco Molenaar, Maria Beloousova en Daniël Wayenberg. Naast optredens als solist en met haar pianotrio Trio Carino speelt ze veel samen met vocalisten.

Sinds 2013 werkt Lies Braakman samen met sopraan Claire Lees en zij worden nu ook als duo gecoacht. Zij traden al diverse malen als liedduo op en behaalden de finale van het Internationale Studenten Lied Duo Concours 2015 in Enschede. Daarbij werden zij de winnaars van de Vrienden van het Lied-prijs. Na een succesvolle auditie in 2016 werd het duo toegelaten tot de solistenlijst.

Concerten

Rotterdam

Zondag 13 januari 2019, 15.00 uur
Claire Lees (sopraan) en Lies Braakman (piano)
Programma wordt z.s.m. op de website bekend gemaakt
Locatie: t.h.v. fam. Leemreis, Voorschoterlaan 94, 3062KS Rotterdam
Aanmelden: bij contactpersoon mw Volker-de Visser via 06 20442452 of gerrydevisser@hotmail.com

VvhL - KVK-nr. 40445139