Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact


Jubileumfeest: Kaartverkoop gestart

Op 12 november 2011 organiseert Vrienden van het Lied ter gelegenheid van haar 50-jarig jubileum in de Doelen te Rotterdam het Feest voor het Lied. Op die dag staat de Doelen in het teken van het lied. De viering bestaat uit twee delen: een dagprogramma vanaf 10.00 uur en een avondprogramma van 19.00-22.00 uur. Met dit prachtige Jubileumprogramma laten we de kwaliteit en de veelzijdigheid van de liedkunst zien. Inmiddels is de kaartverkoop van start gegaan.


Het dagprogramma

Tijdens de inloop en koffie van het Feest voor het Lied brengen studenten van het Rotterdams Conservatorium liederen ten gehore. Zij doen dit ook tijdens de borrel aan het eind van de middag.
Om 11.00 uur geeft Seil Kim, winnaar van de Vrienden van het Lied-prijs bij het IVC, een recital begeleid door Rudolf Jansen in de Jurriaansezaal. Om 16.30 uur geven Robert Holl en Rudolf Jansen in deze zaal een feestelijk concert als afsluiting van het middagprogramma.
Tussen deze twee concerten kan iedereen zijn eigen route uitstippelen. Er zijn vier bijzondere recitals van een half uur onder de noemer Zingen zonder vleugel en vier interessante lezingen op liedgebied. In de Jurriaansezaal zingt Hanneke de Wit begeleid door Eildert Beeftink en vindt daarna de presentatie plaats van de compositiewedstrijd. Verder zijn er een open podium, een meezingconcert, coachingsessies en een tentoonstelling over 50 jaar Vrienden van het Lied.


Het avondprogramma

Van 19.00 tot 22.00 uur vindt er een souperconcert plaats. In de Arcadiszaal krijgen de gasten een diner en een concert, bestaande uit drie blokken van circa 20 minuten na elke gang. Voor het souperconcert hebben Robert Holl en Rudolf Jansen een feestelijk programma samengesteld met terzetten en kwartetten van Schubert en Brahms, uitgevoerd door solisten van onze vereniging en Robert Holl met Eildert Beeftink aan de vleugel.


Kaartverkoop

U kunt kaarten bestellen per e-mail of per post (zie informatie rechts). Nadat u een bevestiging van uw bestelling heeft ontvangen, maakt u het betreffende bedrag over naar ING 621145, t.n.v. Vereniging Vrienden van het Lied, Nijmegen, o.v.v. Plaatsen jubileum, waarna u de kaarten vanaf half september per post worden toegestuurd.


Extra donatie voor het jubileum

Sinds het wegvallen van de rijkssubsidie is het voor de vereniging lastig om de touwtjes aan elkaar te knopen. De fondsenwerving voor het jubileum verloopt moeizaam, de fondsen worden werkelijk overstroomd door aanvragen. Om dit speciale jubileum mede mogelijk te maken willen wij al onze leden daarom verzoeken om dit jaar naast uw contributie en de toegang voor het jubileum een extra bijdrage te geven. Groot of klein maakt niet uit. In alle gevallen helpt u de kwetsbare kunstvorm, die de liedkunst is, te beschermen.


Een extra bijdrage kunt u overmaken naar ING 621145, t.n.v. Vereniging Vrienden van het Lied, Nijmegen, o.v.v. Extra bijdrage jubileum. Als u plaatsen voor het jubileum bestelt, kunt u de extra bijdrage daarbij optellen, o.v.v. Plaatsen jubileum plus extra bijdrage.


Hotelarrangement

Wilt u overnachten in een hotel vlakbij de Doelen, dan kunt u dit aangeven in uw mail of brief aan Dinant Krouwel. Onderhandelingen met een drietal hotels voor een gunstig tarief zijn nog gaande. Belangstellenden wordt zo spoedig mogelijk een aanbieding gedaan.
Programma
» Dagprogramma (pdf)


Entreeprijs
dagprogramma:
€ 20 (leden)/€ 29,50 (niet-leden)

souperconcert:
€ 50 (leden)/€ 70 (niet-leden)Kaartverkoop
Bestel hier uw entreekaarten


of bestellen per mail:
vriendenvanhetlied@gmail.com


of bestellen per post:
Vrienden van het Lied
secretariaat
Dinant Krouwel
Wim Sonneveldlaan 203
3584 ZS Utrecht

met vermelding van:
naam
adres
woonplaats
telefoonnummer(s)
aant. kaarten dagprogramma
aant. kaarten souperconcert
extra bijdrage
interesse hotelarrangementJubileumfeest
» Feest voor het Lied

VvhL - KVK-nr. 40445139