Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Uitslag auditie 2017

Op zaterdag 28 oktober vond de auditie plaats voor de Vrienden van het Lied. In het Utrechts Conservatorium presenteerden 14 duo's zich aan de jury en de aanwezige bezoekers. Er werden twee duo's toegelaten tot de solistenlijst van de Vrienden van het Lied.

De jury bestond uit de vocalisten Roberta Alexander, Francine van der Heijden en Lodewijk Meeuwsen en de pianisten Hans Eijsackers en Reinild Mees met als juryvoorzitter Maria Acda. Er viel veel te genieten voor het publiek, want het niveau was zeer hoog. De jury besloot om twee duo's toe te laten tot de solistenlijst van de Vrienden van het Lied. Dat zijn de sopraan Varvara Tishina met pianiste Victoria Dmitrieva en de bariton Artur Rozek met pianist Tomasz Pawlowski. Het duo Tishina-Dimitrieva voerde liederen uit van Kattenburg, Schubert en Debussy. Het duo Rozek-Pawlowski liet liederen horen van Krüs, Brahms en Duparc.

Aan de jaarlijkse auditie kunnen in de EU woonachtige zangers/zangeressen en hun begeleiders deelnemen. De jury bestaat altijd uit gerenommeerde liedzangers en liedbegeleiders. Nadere gegevens over programmaeisen, duur van het optreden en kosten voor deelname leest u in de Procedure voor de jaarlijkse auditie.

In English you can read all the information in the Procedure for the annual audition.


Utrechts Conservatorium
Gebouw Kunst & Wetenschappen: het oudste concertgebouw van Nederland
Mariaplaats 27, Utrecht

 

Organisatie auditie
Vrienden van het Lied
Eugenie Ditewig
Nicolailaan 3
3723 HR Bilthoven
eugenie_ditewig@hotmail.com

VvhL - KVK-nr. 40445139