Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

Aanbiedingen

Aanbieding Winterconcert in Zeist

Op zondagavond 10 december geeft het Internationaal Lied Festival Zeist op de Slotzolder een bijzonder concert tijdens Winter Wonderland. In een afwisselend programma brengen Raoul Steffani (bariton) en Daan Boertien (pianist) liederen van Grieg, Strauss en Sibelius, afgewisseld met stukken voor piano solo van Sibelius. Vrienden van het Lied betalen 16 euro i.p.v. 18 euro. Kaartverkoop online: U ontvangt uw tickets direct per mail (kosten € 1,50 per bestelling).

20% korting op Im wunderschönen Monat Mai

In de Jurriaansezaal van De Doelen brengt Reinbert de Leeuw met zijn ensemble Asko|Schönberg en actrice Katja Herbers op maandagavond 11 december zijn veelgeprezen muziek-theatrale visie op de romantische liederen van Schumann en Schubert. Voor de Vrienden van het Lied kosten de kaarten slechts 28 euro i.p.v. 35 euro. Bel 010 2171717 o.v.v. ‘Liedvrienden’ (ma t/m za van 14.00-18.00 uur). Of bestel tickets online o.v.v. ‘liedvriend’ in het veld Actiecode.

Geef een concert cadeau!

Bij de contactpersonen en via de penningmeester zijn er cadeaubonnen te koop voor een concert van de Vrienden van het Lied. Deze bonnen zijn een ideaal geschenk voor verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Voor 10 euro geeft u iemand een concertkaart cadeau ter waarde van 17,50 euro. Het is ook een leuke manier om iemand kennis te laten maken met de vereniging en lid te laten worden. » lees verderBij aanbiedingen dient u uw lidmaatschapskaart te overleggen.

Lid worden? Klik hier
VvhL - KVK-nr. 40445139