Aanbiedingen | Links | Sponsors | Sitemap | Contact

advertenties

Aanbiedingen

Aanbieding Schumann-Liszt-recital in TivoliVredenburg

Op vrijdag 28 september brengen tenor Ian Bostridge en pianiste Saskia Giorgini in Utrecht een romantisch programma, met als hoogtepunt Schumanns Dichterliebe. Giorgini, in 2014 halve finaliste van het Liszt Concours, viert deze componist met de uitvoering van zijn Sonetti del Petrarca. Leden van de Vrienden van het Lied krijgen 30% korting op elke rang. Te bestellen bij TivoliVredenburg met de code liedvriend18.

Boek Zingen ... nooit zonder van Thea Ekker-van der Pas

Eind juli bracht de sopraan Thea Ekker-van der Pas in eigen beheer een boek uit over haar leven, dat vooral bestond uit zingen en zangles geven. Het fraai vormgegeven boek bevat talloze illustraties en is ingedeeld aan de hand van haar diverse activiteiten op zanggebied. Ze heeft zich altijd ingezet voor het lied en is al jaren erelid van de Vrienden van het Lied. VvhL-leden krijgen daarom extra korting op de aankoopprijs. » lees verder

Geef een concert cadeau!

Bij de contactpersonen en via de penningmeester zijn er cadeaubonnen te koop voor een concert van de Vrienden van het Lied. Deze bonnen zijn een ideaal geschenk voor verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Voor 10 euro geeft u iemand een concertkaart cadeau ter waarde van 17,50 euro. Het is ook een leuke manier om iemand kennis te laten maken met de vereniging en lid te laten worden. » lees verderBij aanbiedingen dient u uw lidmaatschapskaart te overleggen.

Lid worden? Klik hier
VvhL - KVK-nr. 40445139